Cautare

735 de rezultate pentru "juniori c suceava" (8.16 secunde)
Atentionare cod galben de ceata in noua judete din nordul si estul tarii Meteorologii au avertizat ca in judetele Neamt, Iasi, Vrancea, Bacau, Vaslui, Galati, Botosani, Suceava si Covasna este ceata, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.
Arcadie Sfirnaciuc, din comuna Marginea, judetul Suceava, un profesor care duminica a implinit 100 de ani.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti)" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Bucuresti, Brașov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati , Cluj, Braila, Suceava, Pitești, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Printre liberalii care au tinut sa fie prezenti la acest eveniment se numara liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Baisanu, deputatul Radu Surugiu, deputatul Dumitru Pardau, senatoarea Steliana Miron, presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PNL, Marius Zmau, viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, si vicepresedintele PNL al Consiliului Judetean, Ilie Nita.
Suceava - demonstratie de arta populara - cusaturi traditionale din Bucovina: ... Suceava - incondeiat de oua. Marinescu Dan, din Ploiesti, jud.
Suceava - demonstratie de arta populara - cusaturi traditionale din Bucovina:
Presedintele Asociatiei Polonezilor Suceava, Stanislava Iachimovschi, spune ca Invierea Domnului, una din cele mai importante sarbatori ale crestinatatii, este o sarbatoare a bucuriei si a intelegerii, iar pentru comunitatile polonezilor din Bucovina Pastele este o sarbatoare cu traditii indelungate, mostenite de la inaintasi si transmise din generatie in generatie.
Iunie este luna reciclarii inteligente in hipermarketurile Carrefour, parintii fiind invitati sa vina cu cei mici la stațiile SIGUREC din orasele Bucuresti, Brasov, Buzau, Sibiu, Oradea, Drobeta Turnu Severin, Iasi, Suceava, Focsani, Braila, Pitesti si Ploiesti, pentru a invata cum reciclarea poate fi distractiva.
Ei bine, tot ce pot sa va spun este ca, doar la o saptamana distanta de deschiderea anului scolar, numai in judetul Suceava sunt 402 scoli care nu au autorizatie de functionare sanitara, in situatia in care Guvernul Ponta a reusit sa mai autorizeze 124 de scoli, Guvernul Ciolos nu a reusit sa incheie vreun contract prin PNDL privind autorizarea sanitara in scoli, desi Parlamentul a aprobat bugetul cu acest obiectiv, situatie in care deschiderea anului scolar ne va gasi cu sume necheltuite si scoli neautorizate.
Pentru zona de munte din judetele Caras-Severin, Neamt si Suceava a fost emis un cod portocaliu de vant, in vigoare vineri, pana la ora 14:00, respectiv 10:00 pentru Neamt si Suceava.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Mures 18:20 - 18:40 Ansamblul Stelele Bihorului din Oradea 18:40 - 19:10 Ansamblul Arcanul din Suceava 19:10 - 20:00 Orchestra Nationala Valahia a Primariei Capitalei, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, cu Andreea Haisan, Ionela Toma, Alin Trocan, Ioan Ciobotaru, Nicusor Iordan si Anamaria Rosa Preda, Albert Urdarea, Ariana Cioraca, Daniel Ionete.
De asemenea, la Toplita este pregatita sa intervina o echipa de salvamontisti harghiteni care asteapta informatii de la echipele Salvamont din Mures si Suceava. Salvamontistii vor interveni din aceasta seara si deja Salvamont Suceava se indreapta catre zona presupusa a evenimentului cu o echipa de sase salvamontisti.
Spre deosebire de ei, romanii au luat masuri precoce si nu au facut greselile lor (exceptie #Suceava). ... Doctorul #NeluTataru a avut curajul sa preia un job suicidar si lupta in focar in #Suceava, #Arad si #Tandarei.
Oamenii legii au facut marti, la prima ora, descinderi in 23 de imobile din judetele Suceava, Botosani si Timis. ... Suspectii au fost adusi la Parchetul Suceava pentru audieri.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Cu un asemenea efect a fost si vizita premierului Nastase la Suceava, pentru a-si face campanie in prea iubita Moldova.
Pina una alta, desi Alianta D.A a fost mai zgomotoasa in acuzatii nu exista probe in privinta unei fraudari masive in dauna acesteia asa cum a fost sustinuta chiar si aseara de Traian Basescu, in timp ce una dintre sesizarile UN PSD+PUR in aceasta privinta a fost confirmata si probata la Suceava, unde unul dintre candidatii Aliantei PNL-PD a votat nu mai putin de sapte ori.
google-analytics.com